Wij zijn de beste Beitel Leverancier van Nederland

topptoolslogo

Onze kracht is ervaring en solide onderhoud!

Wij repareren Sloophamers, Trilblokken, Vergruizers! Bel ons TEL: 0252 41 66 66

ToppTools B.V. Laatste Nieuws

  • ToppTools Nieuws

    ToppTools Nieuws

  • ToppTools Nieuws

    ToppTools Nieuws

Grafeen puntbeitelToppTools is de eerste die Grafeen puntbeitels verkopen. Het is tweehonderd keer sterker dan staal en harder dan diamant. Maak kennis met grafeen, volgens wetenschappers revolutionair materiaal dat onze wereld gaat veranderen.

Grafeen wordt gezien als het materiaal van de toekomst. Maar hoe maak je het eigenlijk? Een onderzoeker van de TU Delft laat zien hoe dat gaat.

Omdat grafeen het platste materiaal is dat er bestaat - slechts een atoom dik - is het onzichtbaar. En toch, als het door de industrie eenmaal gemakkelijk kan worden ontwikkeld, zal het heel veel producten drastisch verbeteren. Televisies, computers, zonnepanelen, batterijen worden sterker, lichter en gaan langer mee.

De EU trekt miljarden uit voor de vinding van een Russisch-Nederlandse wetenschapper. Ze stelt dat grafeen net zo belangrijk voor de eenentwintigste eeuw kan zijn als dat plastic was voor de vorige eeuw. Toch zijn er ook onderzoekers die afwachtend reageren, omdat grafeen niet gemakkelijk te bewerken is tot bruikbaar materiaal.

Sloophamers zijn bij uitstek geschikt voor het slopen van betonconstructies. In de sloophamer kunnen verschillende soorten beitels bevestigd worden, maar de meest gebruikte beitel is de ‘puntbeitel’. Deze beitel word het te slopen materiaal in gedreven zodat dit materiaal splijt.